Ünal Karaman gençleri oynattı 
Teknik Direktör Ünal Karaman, sahaya tamamı gençlerden oluşan bir kadro sürdü. Karaman, kalede Arda’ya görev verirken, savunmanın sağında Serkan, solunda Abdurrahman, savunmanın göbeğinde Ahmet Baha ile Hüseyin Türkmen görev yaptı. Bordo-mavili takımın orta alanında Cafer Tosun, Behlül ve Kerem görev yaparken ileri uçta da Yusuf Sarı, Ahmet Eren ve Koray Kılınç görev aldı. 

Gurbetçiler ilgi gösterdi 
Trabzon
spor’un ilk hazırlık maçına Avusturya ve çevre ülkelerde bulunan gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi. Bordo-mavili taraftarların yanı sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyerek maça gelen gurbetçiler de Trabzonsporlu futbolculara yoğun ilgi gösterdi. 
Hazırlık maçını kafileyle birlikte Avusturya’da bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyesi Özer Bayraktar ile Viyana’da yaşayan Trabzonspor eski yöneticisi Hüseyin Tütüncü tribünden izledi. 

Trabzonspor yine direklere takıldı 
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 27 topu direkten dönen Trabzonspor, Macaristan ekibiyle oynadığı hazırlık maçında da üç topu direkten döndü. Geçtiğimiz sezon direklere takılan bordo-mavililerin sezonun ilk hazırlık maçında da direklere takılması maçı izlemeye gelen taraflarlar arasında da espriyle karşılandı. 

Stat: Meisl Grein 
Hakemler: Ziernwand, Schachner, Romaniuk 
Trabzonspor: Arda, Serkan, Ahmet Baha (Ahmet Canbaz dk. 63), Hüseyin, Abdurrahim, Cafer, Behlül (Murat Cem dk. 67), Yusuf Sarı (Avdijaj dk. 63), Kerem (Doğan Erdoğan dk. 67), Ahmet Eren (Andjusic dk. 67), Koray (Muhammet Akpınar dk. 63) 
Szombathelyı Haladas: Gyudjan (Rozsa dk. 46), Toth, Jansco, Nemeth, Holdampf, Predrag (Tamas dk. 46), Nemeth, Nyari (Medgyes dk. 46), Jagodics (Eszlatyi dk. 46), Gaal, Bence Kiss 
(GÖK-BH-S)