“YILDIZ GOLCÜ…” söylemlerinin şu ana kadar askıda kalması gelecek sezon için camiayı tedirgin ederken, talip olunan oyuncuların da birçok Avrupa takımının kıskacında olması endişeleri arttırıyor
Trabzonspor’da yıldız transferlerinden hala ses yok... Yeni sezonda şampiyonluk için mücadele edecek bir kadro kuracaklarının sözünü veren ve bu doğrultuda çalışmalara başlayan Trabzonspor yönetimi, kadroda ki 3 banko oyuncu ile yollarını ayırarak işe başladı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a en fazla katkı yapan oyuncuların başında gelen Henrique, Olcan ve Adrian’ı satan Bordo-Mavili yönetim, şu ana kadar tamamlayıcı oyuncu transferleriyle beklentilere cevap vermiş durumda değil.

Özellikle “YILDIZ GOLCÜ GELECEK...”
söylemlerinin şu ana kadar askıda kalması gelecek sezon için Bordo-Mavili taraftarları tedirgin ederken, talip olunan oyuncuların da bir çok Avrupa takımının kıskacında olması endişeleri arttırıyor. Son 2 transfer sezonunda golcü transferi için uğraşan ancak hiçbir sonuç alamayan Trabzonspor yönetimi, yeni sezon öncesinde de Fulham’da forma giyen Yunan golcü Mitroglou, Sporting Ligzbonlu Slimani, eski aşkları Cardozo ve Demba Ba’dan şu ana kadar bir sonuç alamadı.

Bu hafta içerisinde yabancı kontenjanını daha da rahatlatmak isteyen Bordo-Mavili yönetim, 15 Temmuz’a kadar da transferlerin büyük çoğunluğunu sonuçlandırmak istiyor. Kolo Toure ve Natkho ile prensipte anlaşan Bordo-Mavili kurmaylar, gelecek hafta bu oyunculara da imza attırıp taraftarı rahatlatmayı planlıyor. Ancak golcü transferi daha çok su kaldıracağa benziyor.