Ramazan Bayramı dolasıyla Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Trabzonpor Başkanı Sadri Şener'in katılmadığı bayramlaşma törenine Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, AK Parti Trabzon Milletvekili ve eski Bakan Faruk Özak ile çeşitli kamu kurumlarının müdürleri, bürokratlar ve sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı.

Trabzonspor yönetimin ve kurul üyelerinin katıldığı bayramlaşma töreninde eski yöneticiler ve kurul üyeleri de hazır bulundu.



Bayramlaşma törenine katılan misafirleri Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Teknik Direktör Şenol Güneş'te oluşan Trabzonspor'un lider kadrosu girişte karşılayarak herkes ile bayramlaştı.
Trabzonspor ve 1461 Trabzon Futbolcularının da katıldığı bayramlaşma törenine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Çoğunluğu gurbetçilerden oluşan taraftarlar ellerinde formalarını futbolculara imzalatırken fotoğraf çektirmek için de neredeyse bir birleri ile yarıştı.

Trabzonspor'un genç yıldızı Soner'de taraftarlarla konuşmasında daha önce oynadığı takımlarda böyle bir bayramlaşma töreni yaşamadığını ifade ederken taraftarların ilgisinden dolayı son derece mutlu olduğunu kaydetti.