İKE soruşturması sonrasında tutuklanan ve yaklaşık 1 sene cezaevinde kaldıktan sonra suçlu bulunarak salıverilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın televizyonda bir spor programına katılacak olması infial yarattı. Trabzonsporlu taraftarlar tepkilerini RTÜK'ü ve kanalı telefon yağmuruna tutarak dile getirdi.

Trabzonlular Yıldırım'ın
Programını İptal Ettirdi!
PROGRAMI protesto eden Trabzonsporlu taraftarlar, şikeden suçlu bulunan birinin bir spor programına katılmasından dolayı RTÜK ve NTV Spor'u arayıp, faks göndererek tepkilerini iletti. Taraftarlar, suçluların televizyonlarda rahat bir şekilde konuşmasının toplumu gerdiğini ifade etti. Trabzonspor taraftarının bu baskısına dayanamayan NTV Spor ise Aziz Yıldırım'ın konuk olacağı programı yayından kaldırdığını açıkladı.

Trabzonlular Yıldırım'ın programını iptal ettirdi! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın katılacağı televizyon programı iptal edildi. Şike davasında suçlu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir spor programına katılacak olması nedeniyle taraftarlar RTÜK'ü telefon yağmuruna tuttu.

Şike soruşturması sonrasında tutuklanan ve yaklaşık 1 sene cezaevinde kaldıktan sonra suçlu bulunarak salıverilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın NTV Spor'da yayınlanan ve şike sürecinde Aziz Yıldırım'a verdiği destekle bilinen Rıdvan Dilmen'in de yorumcu olarak yer aldığı programa katılacak olması, başta Trabzonspor taraftarları olmak üzere temiz futbol isteyen futbolseverlerden büyük tepki aldı.

Bu programı protesto eden taraftarlar, şikeden suçlu bulunan birinin bir spor programına katılmasından dolayı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve NTV Spor'u arayarak, faks göndererek tepkilerini dile getirdiler. Taraftarlar, suçluların televizyonlarda böyle rahat birşekilde çıkıp konuşmasının toplumu gerdiğini, çocuklara kötü örnek olduğunu ifade ettiler. Protestoların sosyal paylaşım sitelerine de taşınmasıyla tepkiler çığ gibi arttı. Şike davasında Aziz Yıldırım'ın suçlu bulunması durumunda yorumculuğu bırakacağını açıklayan Rıdvan Dilmen'e yoğun eleştiriler yapılıyor. Yorumculuğu bırakmayan Rıdvan Dilmen'in Aziz Yıldırım'ı programa konuk etmesi ise skandal olarak değerlendiriliyor. Sosyal paylaşım sitelerinde, NTV Spor taraflı yayın yapmakla suçlanıyor ve şike sürecinde suçluların yanında yer aldığı iddia edilerek, protesto edildi. Trabzonspor taraftarının bu baskısına dayanamayan NTV Spor ise Aziz Yıldırım'ın konuk olacağı programı yayından kaldırdığını açıkladı. İşte NTV Spor'dan yapılan açıklamanın tam metni: "Merhabalar... A Milli Futbol Takımımızın 2014 Dünya Kupası Eleme Grubunda 7 Eylül'de Hollanda ve 11 Eylül'de Estonya ile oynayacağı maçlar sebebiyle Spor Toto Süper Lig'de bu hafta sonu maç yapılmayacaktır. Süper Lig maçları ile ilgili 'Maç Toplantısı', 'Dakika-Skor' ve '%100 Futbol' programları bu hafta yayın planından çıkarılmıştır. Daha önceden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Pazar akşamı 21:00'de konuk olacağı duyurulan '%100 Futbol' programı iptal olmuştur. Bilgilerinize..."