Trabzonspor Burak Yılmaz’dan boşalan boşluğu Danimarka’nın Kopenhag takımının golcüsü Dame N’Doye ile doldurmak istiyor. Bu noktada Başkan Sadri Şener, Danimarka’ya giderken oyuncu ile her konuda anlaştığı ve kulübü ile de anlaşılmak üzere olduğu kaydediliyor.
Başkan Şener, Dame N’Doye ile görüşmelere başladığını borsaya bildirmesinin de ardından sosyal medyada dikkat çeken mesajlar yayınlanmaya başladı.
Trabzonspor taraftarlarının Galatasaray’ın Bordo-Mavili camiadan 5 oyuncuyu transfer ettiğine dikkat çekerek Sarı-Kırmızılı camiaya anlamlı mesajlar gönderirken hem güldürüyor hemde dalga geçtiler. Bordo-Mavili taraftarlar Galatasaray'ı bir nevi fırsatçılıkla suçladı..

İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI...


Galatasaray borsaya şimdiden bildirmiş, N'doya'ı seneye Trabzonspordan transfer edeceklermiş.

Galatasaray, Trabzonspor'un yeni transferi N'Doye'yi iki sene içerisinde renklerine bağlayacağını borsaya bildirdi.

Allah'ını kitabını seven Nevzat Şakar'ı bir odaya kitlesin. N'Doyetransferine burun sokmasın.

Galatasaray, Trabzonspor'un Dame N'Doye ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor'un anlaştığı Dame N'Doye gelecek sene için Galatasaray'a hayırlı olsun.

Sadri Şener'in N'doye ile her konuda anlaştığını duyan Abdurrahim Albayrak n'doye yi arayıp trabzonspor'a gitme seni buraya alacağımız diye yalvardı...

Havalimaninda taraftarla atisan dame n'doye twitter hesabindan; "herkese destek varken bana neden kufur bunu hakedecek ne yaptim" yazdi.

Ünal Aysal: " Aslında N'Doye'yi biz transfer edecektik, 1 yıl Trabzonspor'da oynasın ordan transfer ederiz dedik. Biz çünkü oyuncu yetişteremiyoruz" dedi.