Trabzonspor taraftarları bugün Meydan Parkında, Galatasaray maçı öncesinde şike eylemi yaptı. Şike eylemine Trabzonsporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi...  

Şike süreci boyunca yaptığı eylemlerle dikkat çeken İbrahim Ertük alanda toplanan Bordo Mavili taraftarlara bir açıklama yaptı.

Ertürk açıklmasında ", Biz, çocukları şehit olmuş bir şehrin halkıyız. Vatan için, devlet için, millet için daha 18 yaşına girmemiz çocuklarımızı şehit verdik. 

Bizler şehit verirken sahte sağlık raporuyla 40 sene boyunca askerlikten kaçanlar, yetmemiş gibi şike yapmışlar. Bazı işgüzarlar da bunu aklama derdine düşmüşlerdir. Bu kabul edilmez bir durumdur. 

FETÖ üyesi savcılarla arkadaşlık kuran FETÖ üyesi futbolcuları takımında oynatan sahtekarlıklarla askerden kaçan şike yapanı, şikeyle hakkımızı çalan sonra da kahramanlık pozu veren bu kişilerin affedilmesini kabul etmiyoruz. Hak istiyoruz! Adalet istiyoruz.

Şikeciler ve onları aklayanlar için artık bedel ödeme vaktidir!
Şikeyi aklayan, Trabzon’un hakkını çalan, sonra da teşekkür beklediğini söyleyen kişi federasyon başkanı Yıldırım Demirören’dir. Türk futbolundaki iflasın sebebi de ta kendisidir. 
Kendi sahibi olduğu gazeteler dışında dünyanın hiç bir yerinde saygı görmeyen kişi de Yıldırım Demirören’dir. 

Türk futbolu işgal altındadır. Türk futbolu Demirören zihniyetinden kurtulmalıdır. 

Hiç kimse bize vatan sevgisi dersi veremez. Biz çocuklarımızı şehit verdik. 7 senedir Türk futbolu temizlensin diye ülke için çaba sarf ediyoruz.  İşte bu amaçla!

Türk futbolu için, Trabzon için Trabzonspor için, temiz futbol bekleyenler için, hak için, adalet için, çalınan şampiyonluğumuz için Ankara’da yürüyeceğiz! Sayın cumhurbaşkanımızın da sıkça vurguladığı üzere, Haksızlıklar önünde eğilenlerin hakkıyla beraber şerefini de kaybedeceği bilinciyle hakkımızı arayacağız." ifadelerine ver verdi.