Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Çarşamba günü Ankara'da oynanacak kupa finali öncesinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor taraftarlarının en büyük oluşularından biri olan ve Bordo-Mavi.net üyesi oldukları belirtilen taraftarlar Kupa Finali öncesi hem bir ilginç hem de dikkat çekici bir besteye imza attılar. 
Fenerbahçe'in 3 Temmuz Şike sürecinde yaptıklarına vurgu yapılan beste kısa sürede Trabzonsporlu taraftarlar arasında fenomen olacağa benziyor. 
Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendi futbolcusu Alex ile arasında geçen tartışmada şahit olarak gösterdiği Tercüman Samet'e de değinelen bestede Samet'in de bu davada yargılandığı hatırlatılıyor. 

İŞTE O BESTENİN SÖZLERİ: 

Bu şike süreci, Açtı bize çok yara, Hesap görme zamanı; Bekle bizi Ankara! Yalan mı diyom Samet? Yaptınız şikeleri.. Doğru mu söyle Samet? Amsterdam niyetine geliyor Ankara'ya, Trabzon'um koyacak uzanacak kupaya! 3 Temmuz sürecinde hakkımızı yediler, Bakandan başbakana ''Şike Yoktur'' dediler; Üç kupanın üçüne talip oldun mu fener, Aldın 3'ün 1'ini Olsunlar daha beter! Yapılan haksızlığa elbet yapmalı yorum, Türkiye'nin zencisi seçildin Trabzon'um! Yaptınız şikeleri, aldınız bu ahlari;

KAYNAK: 61SAAT.COM