Galatasaray'ın tecrübeli defans oyuncusu Servet Çetin ve Avusturya'nın Rapid Wien takımında forma giyen Atdhe Nuhiu Eskişehirspor ile anlaşma imzaladı.

Eskişehirspor Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Birsen, transfer komitesi olarak hedefledikleri tüm transferleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kadrolarının çok güçlü olduğunu ifade eden Birsen, şöyle konuştu: ''Bundan sonra Eskişehirspor'un başarı çıtası daha da yükselecektir. Uzun yıllar Galatasaray'da forma giymiş, Avrupa kupalarında ülkemizi temsil etmiş, çok inandığımız ve güvendiğimiz Servet Çetin'i bugün Eskişehirsporlu yapıyoruz. Eskişehirspor'da Servet Çetin'de başarılarımıza katkı sağlayacak. İkinci olarak forvette çok büyük işler başaracağına inandığımız Nuhiu da Eskişehispor'u tercih etti. Her iki futbolcu da Eskişehirspor'a güç katacak.''

Konuşmanın ardında Servet Çetin, 2 yıllığına, Atdhe Nuhiu da, 1 yılı kiralık 3 yılı opsiyonlu olmak üzere kendilerini kırmızı-siyahlı formaya bağlayan anlaşmaya imza attı.