61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasında, Alanyaspor’u 2 - 0 yenerek finali kazanan isim oldu. Bordo-Mavililer 58. Ziraat Türkiye Kupasını müzesine götürürken, taraftarlarını da sokağa döktü. Trabzon Meydan’da taraftarlar sokağa dökülürken, kupanın kazanılmasını doyasıya kutladı.

Binlerce taraftarın Atatürk Alanı Meydan’da toplanması sonrasında polislerde çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Trabzon’da Koronavirüs Salgının yükselişe geçmesi ve vaka sayısının 300’ü bulması sonrasında polisler, anonslarla sürekli Trabzonsporlu taraftarları uyaracak sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmasını istedi.

Ancak Trabzonsporlu taraftarların galibiyetin sevinci ile polislerin uyarılarına çok da dikkate almadığı görüldü. Polisler galibiyeti kutlayan taraftarlara zaman zaman ikna ederek dağılmalarını sağlamak isterken buralarda ne yazık ki bazen sinirler gerildi. Bu anlarda ise araya girenler sayesinde yatışan Trabzonsporlu taraftarlar daha sonra kutlamalara devam etti. Vaka sayısının hızla artmasından dolayı polislerin taraftarları hiç bir gerilime mahal vermeden uyarma çalışmaları ise dikkatlerden kaçmadı.