61SAAT SPOR-Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Şanlıurfaspor'u 4-0 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Güneş açıklamasında ilk olarak, "Aslında önce futbol olarak işimizi yapmalıyız. Takım olarak belli seviyenin altındayız. Felsefe olarak oynanan futboldan keyif almalıyız, çok çalışmalıyız. Bir süreçten geçiyoruz. Eskişehirspor maçında golü yiyene kadar iyiydik. Hatalı bir gol yedik. Bu da seyirci ve takım üzerinde olumsuzluk yarattı ama bunları aşmak zorundayız.

RAKİBE OYNAMA ŞANSI VERDİK
Rakibe oynama şansı da verdik ikinci yarıda. Bu bizim tarzımız değil. Gereksiz pas hatalarıyla rakibe oynama şansı verdik. Rakipte de önemli oyuncular vardı, zaman zaman etkili de oldular. Serdar geleceğin oyuncusu olrak görülürken maalesef alt ligde oynuyor. Tur atlamak önemliydi sakatlık veya ceza olmadan. Hafta arası maçı olduğu için oyuncular da zaman zaman tempoyu düşürdüler." dedi.

YORUMCULARIN KAHVEDEKİ ADAMDAN FARKI YOK
Güneş, yorumculara da ince göndermelerde bulunaraka, "Herkes yorum yapıyor, çocuklar kadınlar herkes haklı. Herkes kendi açısından bakıyor. Yorumcular da aynı yapıyor. Yorumcu ile kahvedeki adam arasında fark yok bana göre bazen" dedi.

TOLGA DİYORSA YAPICIDIR
Güneş son zamanlarda Trabzonspor ile ilgili dizilerdeki göndermeleri de değerlendirdi ve "
Sonuçta ne olursa olsun Trabzonspor büyük bir camia.  Biz doğru işler yapmalıyız. Ben izlemedim. Tolga söylüyorsa yapıcıdır. Bizim için önce ülkemiz sonra biz geliriz. İnsanı büyük yapan da o... Belirli haksız saldırılara rağmen soğukkanlı kalıp mücadele etmeliyiz.
Trabzonspor ile ilgili bazen bu işler reyting olayı. Para kazanmak için yapılan işler ve ticari endüstri futbolun güzelliklerini bozdu.
Eroin işleri kadın satma işleri çok kötü görünür. Ama içlerinde bazen öyle masum görünen işlerde öyle çok kötü işler yapılıyor ki bunlardan biri de futbol..
Başbakan Erdoğan’ın yorumuna katılıyorum. Diziler yapılabilir ama bu ülkenin geçmişine hakaret hakkı vermez." dedi.

KAYNAK: 61SAAT.COM