Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı kondisyon ağırlıklı antrenmanla sürdürdü. Sakatlığı sonrası izin alarak ülkesine giden Colman da Trabzon'a döndü.

Fenerbahçe maçının ardından ara vermeden Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına başlayan Trabzonspor tempo artırdı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Colman, Tolga, Mustafa ve Sapara katılmadı. Sakatlığı nedeniyle izin alarak ülkesine giden Colman da 10 günlük aranın ardından Trabzon'a döndü. Arjantinli oyuncunun çalışmalarını doktor kontrolünde salonda sürdürdüğü belirtildi.
Ağırlık toplarıyla yapılan antrenmanın ilk bölümünde oyuncular neşeli oyunlar oynadı.

Keyifli geçen ilk bölümün ardından ikiye ayrılan bordo - mavililerde Fenerbahçe maçında forma giyen oyuncular yenilenme, diğer futbolcular ise çabukluk ve kuvvet çalışması gerçekleştirdiler. Son bölümde ise kolundaki sakatlık nedeniyle antrenmanın büyük bölümünde takımdan ayrı çalışan Giray ile Emre Güral ve Marc Janko özel kafa topu çalışması yaptı. Trabzonspor hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.