61SAAT SPOR SERVİSİ-

Tesislerde yönetimin tümden yeni teknik adam bulması, anlaşması için başkan Ağaoğlu’na tam yetki vermesi özellikle Avrupa’daki yığınla teknik adamın menejerlerinin devreye girmesine neden oldu.

Dünden bu yana başkan Ağaoğlu, çok az kişinin bildiği cep telefonunu kullanmaya başladı.

Zira her zaman kullandığı cep telefonunun yoğun aranması üzerine, böyle bir yöntem geliştirdi.

İDMANA ÇIKACAK MI?

Tesislerde merak edilen en önemli konu, teknik direktör Newton’un idmanlara çıkıp çıkmayacağ olurken Newton’un idmana çıkacağı öğrenildi. Bu da yönetimin Newton ile yolları ayırdığına dair tebligatı henüz yapmadığını kanıtı olarak ifade ediliyor.

M.REŞİT AKÇAY VE SÖZÜ

Tesislerde Mustafa Reşit Akçay’ın adı da telaffuz ediliyor. Trabzon kanadının etkili isimlerinden Ömer Sağıroğlu, yönetimde Akçay’ı oyladığına dair bir bilgi tesislerden sızdı.

Ancak Akçay’ın Trabzonspor’dan ayrıldığı dönem bir daha bu kulübe teknik adam(A takım) olarak dönmem.. Dönersem alt yapıya dönerim demesi, Akçay seçeneğini zorlaştırıyor. Ancak tesislerde şu da seslendiriliyor…” Sefer görevi çıkarsa yeminini bozar’ 

AĞAOĞLU, ŞEFFAFLIĞI BIRAKTI

Kulübü mali ve idari yönetimsel politikasını şeffaflık üzerine kuran Başkan Ağaoğlu, Newton’un kaderi, yeni teknik direktörün arayışında tam bir kapalı kutu oldu.

Ağaoğlu’nun sağ gösterip sol vurabileceği ve Fatih Tekke ile görüşmeler yapacağı  tesislerden sızan bilgiler arasında yer aldı.

İSTANBULSPOR SORUN YOK DEDİ...

Tekke’nin teknik direktörlük yaptığı İstanbulspor yönetimi Fatih Tekke Trabzonspor ile anlaşırsa, bizim açımızdan hiçbir sorun yok diyerek, gün içinde tesislere haberini iletti.

Ancak Tekke cephesi ise herhangi bir görüşme olmadığını ve kapılarının Trabzonspor’a her zaman açık olduğunu söylüyor.

NEWTON TAZMİNAT ALACAK MI?

Tesislerden sızan bir bilgiye göre de Newton’la sözleşme feshinde alacağı tazminat ile ilgili muhasebe biriminin yola koyulduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Tazminat konusunda Trabzonspor, Newton’dan fedakarlık bekliyor..

EGEMEN TRABZON’DA GÖRÜNDÜ İDDİASI!

Bu arada adı yardımcı teknik adamlık için geçen Egemen Korkmaz’ın Trabzon’da göründüğü söylentisi tesislerden şehre kulaktan kulağa yayıldı.

61saat’in konu ile ilgili yaptığı araştırmada şu bilgiye ulaşıldı…”Evet, Egemen Korkmaz, Trabzon’da ancak, Trabzon’da oluşunun nedeni gayri mülkleri ile ilgili olarak kiracılar ile yapacağı yeni sözleşmeleri imzalamak için…”