61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasındaki Karadeniz derbisinde Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan mücadeleyi Trabzonspor 4-1'lik skorla kazandı.
Maçın ardından konuşan Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, tranfserle ilgili konuştu. 
Gidecek kalacak toplantısı yapılmadığına dikkat çeken Sağıroğlu, “Şuanda gidecek kalacak toplantısı yapılmadı. Mevcut süreç içinde olağan kulüple genel işlerle alakalı toplantılar yapıldı. Bu konuda ki açıklamalar yapılacak. Gidecekler kalacaklar, gelecek haftada basınla beraber paylaşılacak. 
Transfer yapmayacağız. Transfer yapacak olduğumuz yer 1461 diye takımımız 
var. Hedefimizde kendi oyuncularımızı A takım bünyesine katmak. Yapacak olduğumuz transferler 1461’den gelecek oyuncular. U21’den gelmeyecek. U21’den çıkacak oyuncularımız 1461’de bir sezon veya yarım sezon geçirecek. A takıma geçtiğinde profesyonel ortamı göreceği için adapte sorunu ortadan kalkmış olacak. A takım oyuncularını yerini yadırgamayacak şekilde almak istiyoruz. 1461 tabi ki bir üst ligde olsaydı daha iyiydi, ama 3. Ligde profesyonellik. Orada profesyonelliği yaşayacak ve takıma gelecek” dedi.