61SAAT SPOR SERVİSİ-Gol yağmuru şeklinde geçen maçta Trabzonspor'un golleri 12. dakika Yusuf Erdoğan, 22. dakikada Adrian ve 34. dakikada Henrique atarken Lazio'nun golleri ise 28. dakikada Onazi, 84 ve 85. dakikada ise Floccari kaydetti. 
UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki diğer maçta Apollon Limassol, Legia Varşova'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Trabzonspor'un Lazio karşısında ortaya koyduğu iki farklı oyun ile gün en çok konuşulan konusu oldu. Sosyal medyanın ünlü sitesi twitter'da maç boyunca Trabzonspor, Türkiye gündeminde ilk sıralarda yer aldı. Konu başlıklarında ise, "Tertimiz futbol için saldır Trabzon'um", "Başarılar Trabzonspor" şeklinde oldu. Maçın bitimi ile beraber bu kez Türkiye gündeminde "Trabzon" başlığı ile ilk sırada yer aldı. 

Bir çok taraftar Trabzonspor'un 1 dakikada 3 puanı kaybetmesini eleştirirken, çoğu taraftar ise Trabzonspor'un ilk yarıda ortaya koyduğu oyunu övdü. 

Trabzonspor'un bu şekilde Türkiye gündemine oturması üzerine ise bu kez Fenerbahçeliler kendi aralarında bir çalışma başlatarak Trabzonspor'u ilk sıradan indirmek istedi. Ancak Fenerbahçeliler 7. sırada kaldı. 

KAYNAK: 61SAAT.COM