İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğünü belirten Altıparmak, Gaziantepspor ile Trabzonspor'un anlaşması durumunda kendilerinin anlaşma masasına oturacağını söyledi.

ANLAŞSINLAR, SONRA BİZ GÖRÜŞECEĞİZ

Transferde şuan da kulüplerin görüştüğünü söyleyen Altıparmak, "İki kulübün görüştüklerini biliyoruz ancak şu durumda ben oyuncum adına görüşme yapmıyorum. Gaziantepspor tarafından gelecek "anlaştık" kelimesini bekliyoruz. Eğer anlaştıklarını bize bildirirlerse, oyuncumu temsilen ben de Trabzonsporla görüşmeye başlayacağım" dedi. 
 
Muhammet Demir, hangi takıma transfer olacak?
 
Muhammet Demir’in çok sayıda taliplisi olması Gaziantepspor’un transferde elini güçlendiren ana unsur. Yönetim, Muhammed Demir’i isteyen kulüplerden 4 milyon Euro bonservis isteme kararı aldı. Gaziantepspor daha önce bordo-mavililerin takas teklifine ise olumsuz yanıt vermişti.

Muhammet Demir kimdir? Nasıl bir oyuncudur?

23 yaşındaki Muhammet Demir Bursaspor altyapısından çıktı ve çeşitli yaş kategorilerinde defalarca Milli takım forması giydi. 2011 yılında Bursaspor'dan Gaziantepspor'a transfer olan Muhammet Demir, genç yaşında olmasına rağmen kariyerinin başında uzun süre sakatlıklarla boğuştu. Muhammet 2 sezondur takımının en değerli oyuncusu konumunda. Geçen sezon 29 maçta 10 gol 4 asist yapan Muhammet bu sezon da ilk yarı itibariyle 6 gol attı ve 3 de asist yaptı

(futbolarena)