Trabzonspor dün akşam Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazansa da maçın yankıları devam ediyor.

Maçın son dakikalarında Sörloth, kendisine yapılan faulun ardından verdiği tepki nedeniyle kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Sörloth'a tekmeler atan oyuncu da bugün yaptığından dolayı özür diledi.

Trabzonspor bir yandan hakem hatalarıyla uğraşırken diğer yandan da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ithamlarıyla karşı karşıya kalıyor.

'Trabzonspor sırtını devlete dayadı' diyen Ali Koç, devletin Fenerbahçe'ye yaptığı yatırımları ise görmezden geliyor. 

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Büyükeşhir Belediye başkanlığı döneminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Samandıra tesisleri dahil olmak üzere Fenerbahçe'ye yardımları olmuştur. Buradaki en önemli etken sporculuktan gelmedir" dedi.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben: "Bizleri zor zamanlarımızda yalnız bırakmadınız elinizden geldiği kadar pek çok sıkıntımızda yanımızda oldunuz. Cumhurbaşkanımzıdan da zaman zaman gidip desteğini istediğimiz Kenan Evren Lisesi'nin kulübümüze devri bu hafta gerçekleşmiştir" ifadelerini kullandı.

İŞTE FENERBAHÇE'YE YAPILAN BAZI DESTEKLER

TOPUK YAYLASI TESİSLERİ

Fenerbahçe, Topuk Yaylası’ndaki devlet desteği ile yapılan spor tesislerini kanunlara aykırı şekilde alenen otel olarak işletiyor. Yani spor tesisini Fenerbahçe otel olarak kullanıyor.

ÜLKER ARENA SPOR SALONU

Ülker Arena Spor Salonu’nun yapıldığı Ataşehir’deki araziye ait ihale ilanı Bursa’da yerel bir gazeteye verildi. Fenerbahçe, yangından mal kaçırır gibi orayı aldı. Ataşehir’deki arazi ihalesine başkaları girse belki de onlar alacaktı. Bursa’daki bir yerel gazetede ilan ile halledilmiş bir iş var ortada. Buradaki değer de 100 milyon Türk Lirası civarında.

KENAN EVREN LİSESİ ARAZİSİ

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın bitişiğindeki, ekspertsiz değeri yaklaşık 100 milyon dolar olan Kenan Evren Lisesi’nin arazisi Fenerbahçe Kulübü’ne otel ve alışveriş merkezi yapılması adına devredildi. Ortada böyle de bir durum var.

FARUK ILGAZ’DAKİ MARİNA

Fenerbahçe Burnu’nda yer alan Faruk Ilgaz Tesisleri’nin önüne hiçbir devlet kurumundan izin, ruhsat ve benzeri bir belge alma ihtiyacı hissedilmeden kaçak marina inşa edildi. Bu da onların yaptığı bir iş.