Fotomaç gazetesi genel yayın yönetmeni Zeki Uzundurukan, A Spor'da yayınlanan Devre Arası programında Galatasaray - Trabzonspor maçının ilk yarısında yaşanan pozisyonlarla ilgili konuştu.
Uzundurukan "MHK Başkanı Yusuf Namoğlu gitmezse bu lig bitmez" sözleriyle maçın VAR hakemi olarak Bülent Yıldırım'ın görevlendirilmesine tepki gösterdi..

Trabzonspor taraftarı, MHK başkanına büyük tepki gösterdi.

Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasında Ümit Öztürk'ün bordo-mavili takımın aleyhine çaldığı tartışmalı penaltı düdüğü taraftarları ayağa kaldırdı. Dün gün içerisinde Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nu istifaya davet eden Fenerbahçe taraftarlarına, Trabzonspor taraftarları da eklenirken 'Namoğlu İstifa' ifadesi Twitter'ın en çok konuşulanları listesine girdi. Bu arada bazı Galatasaray taraftarı da "Yalnız sene başından beri ilk defa bir hakem bizi kolladı acayip bir hismiş bu ya. Eğer şampiyon olursak Ümit Öztürk'ü şampiyonluk kutlamalarına çağırmalıyız. Galatasaraylı olarak söylüyorum penaltısı yanlış, Diagne ikinci sarı dan atılmalıydı Trabzon'un da penaltısı es geçildi" dediler.

.