Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Şakar, ''Umut Bulut her zaman takımda görmek istediğimiz bir oyuncu. Onur için gelen teklif yok. Zamanı geldiğinde bu konuyu konuşuruz. Gündemimizde kongre yok; takımın düzlüğe çıkması var. Burak Yılmaz'ın transferinde yüzde 25 hakkımız var'' dedi. 

Çok daha iyi olacağız. Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada gerekli çalışmaları yaptı. 10-15 günlük dönemde çok iyi çalıştılar. Arkadaşlık bağı da çok güçlü. Hiçbir sorun yok. Bizim inancımız tam. Takım daha iyi olacak. 

Onur bizim mukaveleli oyuncumuz. Şu anda bize gelen resmi bir teklif yok. Onur Trabzonspor'un başarısı için çalışıyor. Şu anda transferi konuşmanın yeri ve zamanı değil. Günü geldiğinde konuşuruz. Galatasaray'ın Onur'u gündeminde olduğuna dair haberlerle ilgili yorum yapmak istemiyorum. 

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan bir başka takıma satışında Trabzonspor'un yüzde 25 hakkı vardır. Böyle bir durum olursa elbette ki hakkımızı kullanacağız. 

Umut Bulut'la ilgili şu anda bir çalışmamız yok. Aslında şu anda konuşulacak bir mesele değil. Ama Umut Trabzonspor'a büyük katkısı olmuş, kaliteli bir oyuncudur. Ama şu anda kulüp olarak bazı sıkıntılarımız var; onları aşalım elbette ki hocamızla bu konuyu da konuşmak istiyoruz. Umut Bulut çok değerli, kaliteli her zaman kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncudur. Tabii ki sezon sonu şartları maliyetleri. Teknik heyetin raporu bütün bunları göz önünde bulundurmak gerekir. 

Transferle ilgili çalışmalarımız var, gizlilik içinde yürüyor. Yeri zamanı geldiğinde açıklarız. Gizlilik içerisinde bir çalışmamız var. 

1461 Trabzon'dan çok memnunum. Şampiyon olursa, nasıl bir yol izleyeceğimizi zamanı geldiğinde açıklayacağız. 1461 bizim gururumuz oldu. Çok iyi futbolcular yetişiyor. 

Mayıs'ta bir kongreyle ilgili bizim yorumumuz yok. Yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur. Şu anda bizim konumuz takımı iyi yere getirmek. Kongre yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur. Önceliğimiz takımımızın düzlüğe çıkmasıdır.