Göztepe’nin Portekizli kalecisi Beto bir kez daha Trabzonspor akınlarına duvar ördü… bordo-mavililere karşı aslan kesilen 37 yaşındaki Portekizli file bekçisi Cumartesi akşam Trabzonspor’a karşı 4’üncü maçını oynadı. 6 kurtarışla sahanın yıldızı oldu. Ayrıca Beto, Trabzonspor’a karşı 4 maçta 4 gol yemesine rağmen kalesine gelen 27 isabetli şutun, 23’ünü kurtardı.

GÖZTEPE, TRABZON DEPLASMANINDA ASLAN KESİLİYOR

Trabzonspor, Göztepe'yi ağırladığı son 4’üncü Süper Lig maçında da galip gelemedi. Bu maçlarda 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan bordo-mavililer sadece 1 gol atabildi. Trabzonspor'un Süper Lig'de 22 Şubat 2019'daki Göztepe maçıyla başlayan 22 maçlık üst üste gol atma serisi Cumartesi akşam yine Göztepe karşısında sona erdi. Ligde oynadığı son 16 maçta da gol yiyen Trabzonspor, cumartesi akşam da gol yiyerek kendi rekorunu bir kez daha ekarte etti.

TRABZONSPOR, GÖZTEPE MAÇINDA HER ŞEYİ DENEDİ

Trabzonspor, Cumartesi akşam Göztepe’ye 1-0 yenilmesine rağmen kazanmak için her yolu denedi... bordo-mavililer, 7’si isabetli 21 şut attı. 14 kilit pas verdi. 12 başarılı çalım yaptı. Ancak Nwakaeme tek başına 11 top kaybetti. Bordo-mavili oyuncular, 22 top çaldı. Ancak 9’u isabetli 32 orta yapıldı.  Kısa pas yerine uzun pas denendi. 63 uzun topun da 43’ü başarılı oldu.