61SAAT HABER SERVİSİ - Hakem Abdülkadir Bitigen’in, Ankaragücü lehine uyduruk bir penaltı verdiği, bordo-mavililerin 2 penaltısını es geçtiği karşılaşma sonrasında bugün yerel gazeteler dikkat çeken manşetler attı.

Taka Gazetesi Bordo-Mavililerin aldığı beraberlik sonrasında futbolculara yüklenirken “Yüreğimiz yanıyor” manşetini attı. “Trabzonspor taraftarı takımı için her şeyi yaptı, fakat takım sahada istenileni veremedi” üst başlığı ile çıkan gazetede “Bu taraftar bu skoru hak etmedi” yorumunda bulundu. 

“Trabzonspor yara aldı” başlığını atan Karadeniz Gazetesi ise kaybedilen 2 puanın önemine vurgu yaptı. 

“Yeter artık” başlığını atan Sonnokta Gazetesi ise “Yine kirli eller devreye girdi, iki puanımızı alpı gitti” ifadelerini kullandı. Gazete maçın hakemi Abdülkadir Bitigen için ise, “Bitigen böyle istedi, Trabzonspor Ankaragücü ile berabere kaldı” ifadelerini kullandı. 

Günebakış Gazetesi de “Şampiyonluk kaçıyor” başlığını atarken “Geçtiğimiz hafta Alanya deplasmanında 2 puan bırakan Trabzonspor bu hafta kendi sahasında Ankaragücü kapısında da 2 puan bırakınca şampiyonluk yolunda büyük yara aldı” şeklinde haberini sundu. 

“İşte bu olmadı” başlığını atan Kuzey Ekspres Gazetesi de Trabzonspor’da yaşanan sakatlıklara vurgu yapıldı.