Cavcav, genç oyuncuya İstanbul kulüpleri başta olmak üzere Trabzonspor'un da talip olduğunu belirtirken "Berat Özdemir'i isteyen kulüpler var. Trabzonspor da var. İstanbul'dan da var. Avrupa'dan da aynı şekilde. Ancak anlaşma söz konusu değil." dedi.
Başkan Murat Cavcav, Süper Lig kulüplerini peşinden koşturan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Berat Özdemir hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Oyuncuyu birçok kulübün istediğini ancak henüz bir anlaşma yapılmadığını belirten Cavcav, "Berat Özdemir'i isteyen kulüpler var. Trabzonspor da var. İstanbul'dan da var. Avrupa'dan da aynı şekilde. Ancak şu an için herhangi bir imza, anlaşma söz konusu değil." diye konuştu.

"Berat'ın Covid-19 testi pozitif çıktı"

Genç yıldız adayının Rizespor maçı kadrosunda yer almamasına da değinen Cavcav, "Berat Özdemir'in Covid-19 testi pozitif çıktığı için bugün Rizespor maçı kadrosuna alınmadı. Semptomsuz şekilde evinde karantina sürecinde. Şu anda sağlığı iyi. Buna da açıklık getirmiş olayım." dedi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde ise Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray, genç oyuncu için transferde devreye girdiği belirtildi.

Berat Özdemir için Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor yarışıyor |  FenerKolik