Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır, bu sezon sergilediği performansıyla kendisini milli takıma, takımını da liderliğe taşıdı.

Bordo mavililerin eski hocası Sadi Tekelioğlu, Avrupa devlerinin peşinde olduğu Uğurcan Çakır hakkında konuştu.

Gösterdiği üstün performans sonrası birçok kulüp yıldız file bekçisini takip altına alırken, en çok ön plana çıkan takım Liverpool oldu.

Geçmiş yıllarda Trabzonspor'da teknik direktörlük ve alt yapı kordinatörlüğü görevlerini yürüten Sadi Tekelioğlu, Uğurcan Çakır ile ilgili Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un eski hocası Sadi Tekelioğlu açıkladı! Liverpool Uğurcan Çakır'la...
İŞTE SADİ TEKELİOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

"Uğurcan için Trabzonspor'un gönlünden geçen 50 milyon Euro. Milan'ın kalecisine bakıyorum, sonra Uğurcan'a bakıyorum, sonra da diğer kalecilere bakıyorum. Uğurcan 50 milyon Euro etmeyecekse bu Uğurcan'ın suçu değil. Ülke futbolunun bu parayı etmemesiyle alakalı." Sanki Türkiye'nin bir kotası var. 50 milyon Euro bize fazla gelebilir ancak Avrupa için fazla değil. Uğurcan'ın geçen sezon talibi vardı. Uğurcan'a İngiltere'deki takımlara gitmesi yönünde fikir verdim."

UĞURCAN AÇIKLADI! LIVERPOOL...

Uğurcan Çakır'ı sezon sonunda Liverpool transfer edecektir. Liverpool'un teklifine Trabzonspor hayır demeyecektir. Uğurcan ile görüştüm. Liverpool'un kendisiyle ilgilendiğini bana söyledi."

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 33 karşılaşmaya çıkan 24 yaşındaki kaleci Uğurcan Çakır, kalesinde 39 gol gördü.