Hekimoğlu Trabzon'un altyapısı ilk meyvelerini vermeye başladı. Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, altyapısından yetişen genç orta saha oyuncusu Cihat Çakmak’ı A takım kadrosuna kattı.

19 yaşındaki futbolcu Cihat Çakmak 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Hekimoğlu Trabzon ayrıca Trabzonspor altyapısından yetişen kaleci Azat Kuckar’ı da transfer etti.

Altyapı sorumlusu Doç. Dr. Akın Çelik’in katılımı ile tesislerde yapılan imza töreninde Cihat Çakmak ve Azat Kuckar kendilerini 3 yıllık sözleşmeye imza attılar.

İmza töreninde konuşan Altyapı sorumlusu Doç. Dr. Akın Çelik, “Hekimoğlu Trabzon FK olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Amacımız hem bölge takımlarına hem Trabzonspor’a hem de Türk futboluna genç ve kaliteli isimler kazandırmak. İlerleyen yıllarda Hekimoğlu Trabzon altyapısından yetişen birçok oyuncuyu liglerimizde göreceksiniz. Çünkü altyapımızda potansiyeli yüksek çok kaliteli oyuncularımız var. Bunlardan birisi olan Cihat’ı A takım kadromuza kattık. Altyapıdan oyuncularımızı ilerleyen zamanlarda kadromuza katmaya devam edeceğiz. Ayrıca Trabzonspor altyapısından yetişen genç kalecimiz Azat’ı da transfer ettik. Bu iki oyuncu uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceklerdir” dedi.

Altyapıdan A takım kadrosuna katılan Cihat Çakmak ise, “A takıma çıktığım için çok mutluyum. Burada kaliteli abilerim var. Ben de elimden geleni yapacağım. Kendimi göstereceğim ve uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceğim” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’dan Hekimoğlu Trabzon'a katılan Azat Kuckar , “Hekimoğlu Trabzon FK’ya geldiğim için mutluyum. Başarılı olacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.