3 EKSİK
Bordo mavili takım, bu sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu, kafileye Deniz Yılmaz ve Musa Nizam'la izinli olan kaleci Esteban Alvarado'yu İstanbul kafilesine almadı.

THY'ye ait özel uçakla saat 13.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket eden bordo mavililerde, taraftarlar havalimanında futbolculara büyük ilgi gösterdi. Başta Cardozo, Onur, Erkan ve Mehmet Ekici olmak üzere futbolculara forma imzalatıp fotoğraf çektiren taraftarlar, bu arada Fenerbahçe karşısında galibiyet beklediklerini de vurguladılar.

İDEAL 11’E DÖNECEK
Fenerbahçe karşısında ideale yakın bir 11'le sahaya çıkması beklenen Sadi Tekelioğlu, defans bloğunu Cavanda, Aykut, Douglas Franco ve Alper’den oluşturmayı planlıyor. Douglas’ın cezası nedeniyle geçen hafta ilk 11'de başlayan Mustafa Yumlu'nun yeniden yedeğe çekilmesi beklenirken ön liberoda Mbia-Okay ikilisi görev yapacak.

OYUNA N'DOYE İLE BAŞLAYACAK
Fenerbahçe'nin etkili orta sahası karşısında direnci yüksek tutmak isteyen Sadi Tekelioğlu'nun, Mehmet Ekici ve Özer'e birlikte forma vermesi, Erkan veya Marin'den birini de yedeğe çekmesi bekleniyor. Forvette ise maça yine N'Doye ile başlanacağı, oyunun gidişine göre Cardozo’nun da sahaya sürülebileceği belirtildi.

TRABZONSPOR MUHTEMEL KADROSU
Bordo mavili takımın Fenerbahçe karşısına şu muhtemel 11'li çıkması bekleniyor:
Onur- Cavanda, Aykut, Douglas Franco, Alper, Mbia, Okay, Özer, Mehmet Ekici, Erkan, N’Doye

SAKAT: Yok
CEZALI: Yok