61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor ile Göztepe arasında oynanacak Süper Lig maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek. VAR Hakemi olarak ise Koray Gençerler görev yapacak. 


KARİYERİNDE EN ÇOK MAÇINI YÖNETTİĞİ 2. TAKIM TRABZONSPOR 


Göztepe karşılaşmasının hakemliğini yapacak olan Fırat Aydınus kariyerinin en çok maça çıktığı 2. Takım olan  Trabzonspor maçında yine düdük çalacak. İstanbul bölgesi hakemliği yapan Aydınus kariyerinde tam 56 kez Trabzonspor. 9 kez de Göztepe maçlarında düdük çaldı. 


TRABZON AYDINUSLA KAZANIYOR 


Aydınus Trabzonspor’un mücadelelerini yönettiği 56 maçta 22 kez Trabzonspor kazanırken 18 beraberlik ve 16 kez mağlubiyetle sonuçlandı. Aydınus söz konusu maçlarda Trabzonspor’a 130 sarı 11  kırmızı kart çıkardı. Rakiplere ise 144 sarı 11 kez de kırmızı kart çıkardı. 

7 HAFTA ÖNCE GÖREV ALMIŞTI

Süper Ligin tecrübeli hakemleri arasında yer alan Aydınus Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon 5 maçında düdük çaldı. Trabzonspor söz konusu bu maçlarda 1 mağlubiyet ve 4 galibiyet aldı.

Aydınus bu sezon sezon ligin 4. haftasında oynanan ve 1-1 sonuçlanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında da düdük çalmıştı. 

GÖZTEPE İLE DENGELİ

Süper Lig’de inişli çıkışlı performans sergileyen Göztepe’nin 9 maçında düdük çalan Aydınus bu maçlarda 4 kez Göztepe Galibiyetine, 2 kez beraberliğe ve 3 kez de mağlubiyetine düdük çaldı.