2016-17 sezonunda gol yollarında sıkıntı yaşayan ve yeni sezon öncesi Burak Yılmaz transferiyle forvet hattını güçlendiren bordo mavililerde alternatif golcü oyuncu sayısının artması teknik direktör Ersun Yanal'ın yüzünü güldürdü.

Geçtiğimiz sezonu 2 forvet oyuncusuyla tamamlayan ve ligde 34 haftada 39 gol atan bordo mavililerde Rodallega 15 maçta 6, N'Doye ise 27 karşılaşmada 5 gol kaydetmişti. Ligin ilk devresinde kadroda yer alan forvet oyuncuları Hyun-Jun Suk, Ramil Sheydaev ve Muhammet Demir ise ligde gol atamamıştı.

6 GOLÜN 4'Ü FORVET OYUNCULARINDAN

2017-18 sezonu öncesi Burak Yılmaz'ın da takıma katılmasıyla hücum hattı zenginleşen bordo mavililer, ilk 3 haftada 6 gol kaydetti, bu gollerin 4'ü forvet oyuncularından geldi. Trabzonspor'da ilk 2 haftada forvet hattında 11'de forma giyen ve 2'nci haftada oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan Burak Yılmaz, sahada kaldığı 110 dakikada 3 gol kaydederken, 2 maçta 92 dakika süre alan Rodallega ise 1 gol attı.

Oynadığı 2 maçta 88 dakika görev yapan N'Doye ise henüz golle tanışamadı. 3 forvet oyuncusunun da gelecek haftalarda ilk 11'de forma şansı bulabilmek için yarıştığı ve bu rekabetin teknik direktör Yanal'ı da memnun ettiği öğrenildi.