TAM 19 PUAN

Trabzonspor, bu sezon hakem hatalarından çok çekti, tam 7 maçta ince ince doğrandı. Akhisar, G.Saray, Konyaspor, Gaziantepspor, Mersin, Çaykur Rize ve son olarak G.Saray maçlarında hakem kurbanı olan Fırtına 19 puandan oldu. Bordomavili taraftarlar, "Yeter artık. Bu sezon resmen katlediliyoruz. Tam 19 puanımız gasp edildi. Adalet istiyoruz" şeklinde isyan ettiler. 

Ancak bu kadar olur 
Bordo-mavili futbolcu Erkan Zengin, G.Saray derbisinin hakemi Deniz Ateş Bitnel ile ilgili, "Bizim vicdanımız rahat. Vicdanı rahat olmayanlar şu anda ne durumda bilmiyorum. İçimiz sızlıyor. Burada kendi kendine, 'İyi ki Trabzonspor'a geldim' dedim. Çünkü bin takıma ancak bu kadar haksızlık ancak yapılır o da Trabzonspor. Hakemle ilgili ağır şeyler söylememe gerek yok çünkü vicdanı zaten sızlıyordur" dedi. 

TRABZONSPOR: 2 AKHiSAR BLD: 2
2 HATALI PENALTI KARARI
Akhisar Bld. maçını yöneten Alper Ulusoy, kaleci Lukac'ın Yusuf Erdoğan'ı ceza alanında indirmesine 'devam' dedi. Ahmet Cebe kendini atınca ise hatalı penaltıyı anında verdi.

TRABZONSPOR: 0 GALATASARAY: 1
1 PENALTI VERiLMEDi
Galatasaray derbisinde Denayer'in ceza alanı içerisinde elle kestiği topta hakem Cüneyt Çakır penaltıyı es geçti.

TRABZONSPOR: 1 TORKU KONYA: 2
HATALI PENALTI VE OFSAYT GOLÜ 
Konya maçında Süleyman Abay, Mustafa Yumlu'nun, Rangelov'a ceza sahası dışındaki müdahalesini içeri çekti ve penaltı verdi. Ardından Traore, 21 cm ofsayttan golü attı.

MERSiN İY: 3 TRABZONSPOR: 2
1 NET GOLÜ VERiLMEDi
Mersin'deki maç 0-0 devam ederken Carl Medjani'nin attığı nizami golü hakem Bülent Yıldırım, yardımcısı Asım Öz'ün de yönlendirmesiyle ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı. Ancak pozisyonda Medjani 11 santimetre gerideydi.

TRABZONSPOR: 2 G.ANTEPSPOR: 2
2 NET PENALTI VERiLMEDi
Gaziantepspor maçında Çağatay Şahan, Larsson ve Arokoyo'nun ceza alanında elle kestiği pozisyonlarda iki net penaltıyı vermedi. Ayrıca maçta kural hatası yapıldığı iddia edildi.

ÇAYKUR RİZE: 3 TRABZONSPOR: 0
3 NET PENALTI VERİLMEDİ
Çaykur Rizespor maçında hakem Ali Palabıyık, Fırtına'nın 3 çok net penaltısını vermedi. Rizeli Kweuke'nin 30 ve 32'de, Robin Yalçın'ın da 34. dakikada ceza alanında elle oynamalarına penaltı vermedi, Trabzonspor'u yaktı.

Mecit COŞKUN