61SAAT SPOR SERVİSİ -

Trabzonspor'un 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Safa Kınalı ve 18 yaşındaki milli forveti Muhammet Akpınar yaptıkları bireysel çalışmalarla fiziksel anlamda güçlendi. 

Pandemi ve tatil döneminde döneminde bireysel antremanlar yapan genç futbolcular yaptıkları çalışmalar ve fiziksel gelişimleriyle gelecek adına önemli sinyaller verdi.

NAZAR DEĞMESİN ÇOCUKLAR!

Trabzonspor'un genç futbolcularının fiziksel gelişimleri görenlerin beğenisini toplarken bordo mavili taraftarlardan da Safa Kınalı ve Muhammet Akpınar'a tebrik yağdı. 

Akpınar ve Kınalı'nın futboldan uzak kalınan dönemde kendilerine kattıklarını bu sezon saha içerisine de yansıtarak A takımda kalıcı yer edinmeleri bekleniyor.

A TAKIM FORMASI GİYDİLER!

Sefa Kınalı Trabzonspor formasıyla 1 maça çıkıp 1 gol atma başarısı göstedi. Erzurumspor ile Ziraat Türkiye Kupası'ndan oynanan maçta gol atma başarısı gösteren Sefa Kınalı oyunuyla da gelecek adına olumlu sinyaller vermişti.

Trabzonspor'un milli forveti 18 yaşındaki Muhammet Akpınar, Trabzonspor formasıyla 3 karşılaşmaya çıkıp sahada 201 dakika kaldı. Genç forvet özellikle altyapıda forma giydiği tüm yaş kategorilerinde gol krallığında zirvede yer aldı.