61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

Sezon başında Trabzonspor ile sözleşme imzalayan ve ardından 1461 Trabzon’a geçiş yapan 19 yaşındaki Safa Kınalı'dan gelen haber büyük üzüntü yarattı.

Uzun süredir ayağıdan yaşadığı sakatlık nedeniyle forma giymeyen genç yeteneğin yanlış tedavi sonucu sezonu kapattığı ortaya çıktı. 

BURSA MAÇININ KAHRAMANI OLMUŞTU

1461 Trabzon’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor’u elemesinde büyük rol oynayıp 117. Dakikada turu getiren golü atan ve Trabzonspor’a yükselmesine kesin gözü ile Safa Kınalı yanlış teşhis kurbanı oldu. 

SAKAT SAKAT DEVAM ETTİ

Ayağındaki sakatlığı tam geçmeden antrenmanlara çıkarılan oyuncu bir süre sakat sakat çalışmalarına devam etti. 

Daha sonra ağrıları artan genç oyuncunun yeniden doktorlar tarafından incelenince sorununun büyük olduğu ortaya çıktı.

KEMİK BAĞLARI KOPTU

Kınalı’nın ayak kemiklerini birbirine bağlayan bağının koptuğu ameliyat ya da tedavi uygulanması gerektiği öğrenildi. 

SEZONU KAPATTI

1461 Trabzon’da üzüntü yaratan bu durum sonucunda Safa Kınalı apar topar İstanbul’a gönderilirken tedavisinin yaklaşık 4 ay süreceği gelen bilgiler arasında.

HALUK ŞAHİN ANBEAN TAKİP EDİYOR

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Haluk Şahin yaşanan durumu anbean takip ettiği  Safa’yı bir an olsun yalnız bırakmadığı ifade edildi.

Sezonu kapatan ve 3 aydır forma giyemeyen Safa Kınalı bu sezon 1461 Trabzon’da sakatlığı nedeniyle genellikle sonradan oyuna dahil olurken 16 maçta 2 gol atma başısı gösterdi.

EBRAR CUMUR'DA AYNI SORUNU YAŞAMIŞTI

Trabzonspor altyapısında yaşanan bu sağlık krizi kafaları karıştırdı. Hatırlanacağı üzere Trabzonspor'un bir diğer genç oyuncusu Ebrar Cumur'da yanlış tedavi kurbanı olmuş ve geri dönüşü 1 yılı bulmuştu.  Konu ile ilgili Trabzonspor yönetiminin nasıl bir çalışma başlatacağı merak konusu oldu.