61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor'un geçtimiz günlerde profesyonel sözleşme imzaladığı genç yetenek Sertan İrkilmez için Bayburtspor ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Aslen Bayburtlu olan Sertan İrkilmez, Trabzonspor altyapısında gösterdiği performansla adından sıkça söz ettirmiş ve geçtiğimiz günlerde bordo mavili takımla profesyonel sözleşme imzalamıştı.

4 yıldır Trabzonspor altyapısında forma giyen Sertan İrkilmez özellikle bu sezon Trabzonspor U19 takımında 14 gol 17 asistlik performansıyla dikkatleri çekmişti.

BAYBURTSPOR DEVREYE GİRDİ!

32 yıl sonra 2.lige yükselen Bayburtspor'un bordo mavili takımın genç yeteneği Sertan İrkilmez'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Aslen Bayburt doğumlu olan Sertan İrkilmez'in Bayburtspor'a transferinin kiralık mı yoksa bonservisiyle mi olacağı ise belirsizliğini koruyor.

TARAFTARLARIN UMUDU BÜYÜK!

Trabzonspor altyapısında 4 yıldır sürekli yükselen performansıyla dikkat çeken Sertan İrkilmez için bordo mavili taraftarların da büyük umutları var.

Trabzonspor taraftarları Sertan'ın takıma kazandırılmasını beklerken yönetimin vereceği karar şimdiden merak konusu oldu.

Yerli Cavani Talha Reşat Bulut Trabzonspor'a imzayı attı!