Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, bu sezon kupa hasretine son vermek istiyor...

Süper Lig'de son olarak Antalyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, zorlu rakibini deplasmanda 3-1 yenmişti.

Devre arasına lider girmek isteyen Trabzonspor'da gündem şimdiden transfer.

Ocak ayında yıldız isimleri kadrosuna katarak sezon sonunda şampiyonluğa yürümek isteyen bordo-mavililerde iki flaş isim gündeme geldi.

BÜTÇE SIKINTI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde transfer konusunda kritik açıklamalarda bulunmuştu.

Ağaoğlu, "Transfer için öncelikli olarak gelirlerinizi artırmanız gerekiyor. Bütçenizi çok iyi kullanmalısınız. Söylenilen ve konuşulan oyuncuları ise çok küçük bütçelere almanız söz konusu değil. İstediğiniz transferlerin para olarak karşılığı olması gerekiyor.

Devre arasına iyi bir puanla girseniz bile Trabzonspor olarak bizim riske girmemiz söz konusu değil. Mali disiplin ve kendi planlarımız neyi gerektiriyorsa onu yapmak durumundayız.

Harcamanız gereken paranın üstünde bir para harcayarak transfer de yapsanız, ligi iyi bir yerde de bitirseniz Avrupa'da oynayamayacaksınız çünkü men cezası alacaksınız.

Gelirlerin artması gerekiyor ki, transfer yapılsın. O yüzden ligimiz artık eskisi gibi değil. Bu konu da kamuoyu çok dikkatli olmak zorunda. Baskıcı bir anlayışa gidilmemeli" ifadelerini kullanmıştı...

Dışarıdan transfer etmek yerine altyapıdan çıkarmayı tercih eden Trabzonspor, fırsat çıkarsa ocak ayında oyuncu alacak. Aksi taktirde herhangi bir hamle yapmayacak.

TRABZONSPOR'UN İLK HEDEFİ İSE GOLCÜ

Sörloth'un performansından oldukça memnun olan bordo-mavililer, yıldız futbolcuya alternatif olarak bir forvet daha kadroya katmak istiyor.

Trabzonspor aradığı golcüyü ise Bulgaristan'da buldu.

Fırtına Ludogorets'in 29 yaşındaki golcüsü Jody Lukoki için temaslarını sıklaştırdı.

Bu sezon Ludogorets formasıyla çıktığı 23 maçta 9 gol atma başarısı gösterdi.