61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor'un sosyal medya hesabından tanıttığı yeni sezon keşan motifli formanın tanıtım videosu ülke sınırlarını aştı.

Taraflı tarafsız futbolseverlerin tamamına yakınının beğenisi kazanan gri forma ve tanıtım videosu Barcelona'nın ünlü stoperi Pique'nin de dikkatini çekmişti. Pique'nin Trabzonspor'un tanıtım videosunu alıntılaması sonrası tanıtım videosunun erişimi hızla artmıştı. Trabzonspor'un tanıtım videosunun izlenme sayısı gün geçtikçe çığ gibi giriyor.

REKOR KIRDI!

Trabzonspor'un yeni sezon keşan motifli gri forma tanıtım videosu kısa sürede twitterda 10 milyon izlenmeye ulaşırken bu futbol takımları arasında bir rekor oldu. Trabzonspor'un tanıtım videosunu futbol, sanat ve siyaset camiasının yanı sıra Dünyaca ünlü haber kanalları, sporcular ve ünlü isimler paylaştı. Trabzonspor'un tanıtım videosu kısa sürede erişim rekorlarını altüst etti. Trabzonspor'un gri forma tanıtım videosu twitter üzerinden 10 milyon izlendi ve 71 milyonu aşkın erişim aldı.

100 MİLYON ERİŞİM!

Trabzonspor Medya İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir yaptığı açıklamada '' Forma tanıtım videosunda sadece twitter üzerinden 71 milyonun üzerinde erişim aldık. Diğer sosyal medya mecralarını da eklersek videonun erişim sayısı 100 milyonu buluyor.. '' ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor'un tanıtım videosu halen Dünya gündeminde ve basınında yerini koruyor.

SOSYAL MEDYA EKİBİNE ÖVGÜ!

Trabzonspor'un sosyal medya ekibi hazırladığı projelerle sadece bordo mavili taraftarların değil futbolseverlerin büyük bir bölümünün beğenisini kazanıyor. Hazırladığı videolarla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor sosyal medya ekibine sosyal medyadan övgüler yağıyor.