Süper Lig 'in lideri Trabzonspor , transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kez Bordo-Mavililerin, Fransız ekibi Nimes'in Cezayirli 10 numara Zinedine Ferhat ile ilgilendikleri belirtiliyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kadrosunda görmek istediği Zinedine Ferhat için önümüzdeki günlerde görüşmelerin başlayacağı ifade edildi. Nimes ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Zinedine Ferhat ile yapılacak erken bir anlaşma sonucunda önümüzdeki yaz takıma katılması da gündemde.

Cezayirli oyuncu, özellikle geçtiğimiz sezon Ligue 1'de Nimes adına en öne çıkan isim konumundaydı. Hem sağ kanatta hem de orta sahanın merkezinde görev alabilen 28 yaşındaki oyuncu; geçtiğimiz sezon 33 lig maçında 6 gol, 9 asistlik performansıyla dikkatleri çekmişti.

TALİPLERİ ARTIYOR

Son iki sezonda takımının performansına büyük katkılar sağlayan 28 yaşındaki oyuncu, sezon sonuyla birlikte takımdan ayrılmaya hazırlanırken Avrupa'dan birçok takımın kendisiyle ilgilendiği iddia edildi. Fransa'da Montpellier gibi Ligue 1 takımlarının da listesinde olan Ferhat için İskoç kibi Celtic de devreye girdi. Fotomaç