Devre arasında takıma takviye yapmak için kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi, transfer listesini belirledi. İşte Trabzonspor'un transfer listesi:

Leonard Kweuke (Forvet): Rizespor’un forveti için Ersun Yanal onay verdi. Kulübünün sözleşme uzatmak istediği Kweuke konusunda Trabzonspor pres yapıyor. Oyuncu da büyük takımda oynamak istediğini söylüyor. Konu başkanlar düzeyinde görüşülecek.

Nuri Şahin (Orta saha): Dortmund’un yıldızıyla temas kuruldu. Trabzonspor kiralama formülüyle bu işi bitirmek amacında. Ancak Nuri’nin ikna edilmesi pek kolay gözükmüyor. Transferde bizzat Ersun Yanal’ın başrol oynaması bekleniyor.

Kaan Ayhan (Stoper): Hem stoper hem de ön libero bölgesinde görev yapabilen Kaan Ayhan, A Milli Takım’a kadar yükseldi. Gurbetçi futbolcu için F.Düsseldorf’a resmi teklif iletilecek. Yanal için Kaan olmazsa olmaz.

İrfan Can Kahveci (Orta saha): Gençlerbirliği’nin genç yıldızı, scout ekibinden tam not aldı. Orta sahanın merkezinde hücuma dönük olarak görev yapan 21 yaşındaki İrfan Can için Trabzonspor nabız yoklamaya başladı.

Ömer Ali Şahiner (SAĞ KANAT): Fırtına, Konyaspor’un başarılı sağ kanat oyuncusu için kapıyı çaldı. Başkan Ahmet Şan her ne kadar ‘Oyuncu satmayacağız’
dese de, Bordo-Mavililer Ömer Ali konusunda ısrarcı davranacak.

Micah Richards (Sağ bek): Sezon başında gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Micah Richards, Aston Villa’da forma şansı bulamıyor ve sadece
2 maçta oynadı. 28 yaşındaki İngiliz futbolcu yeniden gündemde.