61SAAT HABER SERVİSİ - Bordo-Mavililerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 22 Temmuz’da ilk maç Macaristan ekibi Haladas, 23 Temmuz’da 2. maç Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Ajman Club, 25 Temmuz’da oynanacak 3 maç Almanya’dan Hoffenheim, 27 Temmuz’da 4. maç İtalyan ekibi Parma, 5. maç ise 29 Temmuz’da yine bir İtalyan atkımı olan Verona ile yapılacak. 
Bordo-mavililerun bu kampta dikkat çeken bir başka yanı ise önceki yıllara göre daha güçlü ekiplerle hazırlık maçları yapacak. 

HALADAS, GEÇEN YIL KÜME DÜŞMÜŞTÜ
Trabzonspor’un ilk maçını oynayacağı Haladas, Macaristan 2. liginde mücadele  ediyor. Toplamda 3 milyon 850 bin Euro değeri bulunan kulüp, geçen yıl Macaristan 1. liginde sonuncu olarak küme düşmüştü. 1919 yılında kurulan kulüp, geçen yıl 33 maç sonunda 30 puan toplayarak küme düşmüştü. 

AJMAN, GEÇEN YIL 7. SIRADA BİTİRMİŞTİ.. 
 Trabzonspor’un ikinci maçını oynayacağı Ajman Club ise Birleşik Arap Emirliklerinin 1. liginde mücadele ediyor.  6 milyon 250 bin Euro piyasa değeri bulunan Birleşik Arap Emirlikleri kulübü geçen yıl, ligi 26 maç sonunda 37 puan ile 7. sırada bitirmişti. 

269 MİLYON EUROLUK DEV
 Trabzonspor’un ciddi hazırlık maçları ise Hoffenheim ile başlıyor. Almanya’nın köklü kulüpleri arasında yer alan Hoffenheim, Bundesliga’da mücadele ediyor. Heffenheim, geçen yıl  Bundesliga’yı 34 maç sonunda 51 puan toplayarak 9. sırada bitirdi. Heffenheim’in piyasa değeri ise 269 milyon Euro olarak görülüyor. Hoffenheim’in santraforlar bölgesinde  35 milyon Euroluk Joelinton ve 38 milyon Euroluk Andrei Kramaric görev yapıyor. Ayrıca Trabzonspor ile bu transfer sezonunda adı anılan Adam Szalai’de bu kulüpte görev yapıyor. 

KUCKA, RAKİP OLACAK
 Trabzonspor’un 4. hazırlık maçını ise geçen yıl Kucka’yı 5 milyon Euro bonservisle sattığı Parma ile yapacak. Geçen yıl Seri A’da zor günler geçiren Parma’nın toplam değeri ise 53 milyon Euro… Bu sezon yine bir kabus yaşamak istemeyen ve seri transferlere imza atan İtalyan ekibi, geçen yıl Seri A’yı küme düşme hattının üzerinde 14. sırada tamamlamıştı. 

SON HAZIRLIK MAÇI YİNE İTALYA’DAN… 
 Bordo-mavililerin son hazırlık maçını yapacağı ekip ise Verona… Geçen yıl Seri B’de mücadele eden ve bir üst lige çıkan Verona, 27 milyon Euroluk bir piyasa değerine sahip. Bu sezon İtalyan 1. ligi Seri A’da mücadele edecek olan Verona’da lige seri transferlerle hazırlanıyor.