61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor - Konyaspor maçı! Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Ünal Karaman'ın takımı Trabzonspor ile Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor kozlarını paylaştı.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 3-0'lık skorla kazandı. Bordo mavililerin gollerini 76. dakikada penaltıdan Hugo Rodallega, 77'de Caleb Ekuban, 89'da Ogenyi Onazi kaydetti.

Maç sonrası konuşan Ünal Karaman: Maç öncesi bir çok eksiğimizi mazeret olarak alıglayabilirler. Fenerbahçe maçından sonra Onazi 12 gün antrenman yapmadı. Adalesinde sıkıntı var oynaması,  mümkün değil sahada "oynamak istiyorum oynamak istiyorum" dedi. Abdülkadir Ömür 8 gün antrenman yapmadı.

Bugün öğlen yaptığımız antrenmanın bir bölümüne katıldk. Kontrol antrenmanında "oynamak istiyorum" dedi. Sosa 7 gndür çalışmıyor. Kontrollü olarak kattık. Pereira 5 gün çalışmadı, Yusuf dünden beri yarı baygın pozisyonda sahada olmak istedi. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu özveri karşısında alınan bir galibiyet camiamıza hayırlı olsun. 

Beşiktaş maçının bugünkü müsabakadan farkı yok. Beşiktaş maçına da nasıl hazırlanıyorsak öyle hazırlanacağız. Sağlıklı bir şekşilde gelşip bizimle antrenmana katılmasıdır. Sağlam oyuncularla çıkmayı hedefliyoruz" dedi.