Trabzonspor, Omar El Kaddouri'yi transfer edecek mi? Spor sunucusu Değer Okşar'a göre, Trabzonspor, İtalya Serie A kulübü Napoli'de oynayan El Kaddouri transferini bitirdi. Okşar, Twitter hesabından ''El Kaddouri Trabzonspor'a hayırlı olsun. Resmi imzalar atıldı...'', ''Arkadaşlar "El Kaddouri transferi" bir duyum değil, kesinleşmiş bir transfer bilgisidir...'' ve ''El Kaddouri salı sabahı İstanbul'a gelecek,ardından Trabzon'a gidecek. Yani 2 gün içinde ölmezse, haftaya oynayacak.Yeterince açık sanırım...'' paylaşımları yaptı.

Değer Okşar, 24 Ocak tarihinde de Hugo Rodallega'nın Trabzonspor'a transferinin bittiğini yine Twitter hesabından duyurmuştu.

NAPOLI'DE FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına fırtına gibi giren Trabzonspor, devre arası transfer döneminin de en hızlı takımlarından birisi oldu. Bordo mavili ekip, devre arasında kadrosunu Olcay Şahan, Emanuel Mas, Joao Pereira, Hugo Rodallega ve Carl Medjani gibi isimlerle güçlendirdi.

26 yaşındaki Omar El Kaddouri, orta saha pozisyonunda oynuyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Faslı futbolcu, bu sezon 5 maçta Napoli forması giyerken sadece 40 dakika şans bulabildi.








sporx