61SAAT HASAN TÜNCEL


Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre 29 oyuncunun katılımıyla başlayacak kamp kadrosuna mevcut kadronun haricinde Abdurrahim Dursun, Bahadır Han Güngördü, Yunus Emre Çakır, Serkan Asan, Burak Temur, Yağızcan Erdem, Ali Osman Karnapoğlu, Berkay Sefa Kara, Koray Kılınç ve Oğuzhan Açıl dahil edilen isimler oldu.

Herkesin merak ettiği yeni gelen isimleri şöyle derledik.


Bahadır Güngördü: 1461'de başarılı maçlar çıkardı, iyi kumaşı var. Kaleci açığı için düşünülüyor. 22 yaşında 1.90’lık kaleci 1461 Trabzon formasıyla 18 maça çıktı.

Yunus Emre Çakır: Fiziği ile dikkat çekiyor. İşine sadık ve aklı sah içerisinde. Biraz daha gaddarlaşması gerek. 21 yaşındaki stoper oyuncusu 1461 Trabzon’da 13 maça çıkıp 1 gol attı.

Serkan Asan: Kendisinden beklentiler oldukça yüksek.  Sağ ve sol bek mevkilerinde görev yapıyor. 19 yaşındaki 1.70’lik bek oyuncusu 21 maçta forma giydi.

Abdurrahim Dursun : Sol bölge için iyi bir alternatif. Milli takımda iyi işler yaptı. Karaman tarafından geri çağrıldı. 20 yaşındaki sol bek oyuncusu bu sezon 10 maça çıktı.

Yağızcan Erdem: Oyun zekası oldukça iyi. Biraz daha güçlenirse iyi bir 10 numara potansiyeli var. 21 yaşındaki orta saha oyuncu bu sezon 19 maça çıkıp 2 gol atma başarısı gösterdi.

 Ali O. Karnapoğlu: Kaya gibi stoper derler ya o cinsten. Karakteri ve antrenörlerle uyumu çok iyi. Gelişime açık bir görüntü çizen 19 yaşındaki Ali Osman Karnapoğlu bu sezon 12 maçta forma giydi. 

Berkay Sefa Kara: Tekniği, patlaması ve hızlanması ile dikkat çekiyor. İstikrar yakalarsa iyi yerlere gelir.  Orta saha-sağ mevkilerinde kullanan Berkay sol ayağını oldukça etkili kullanıyor. 19 yaşında 1.72 boyundaki oyuncu 11 maçta 2 gol atıp 2 de asist yaptı.

Koray Kılınç: Sol ayak, 1.92’lik santrafor, top saklama ve sıçramayı öğrenirse yürür gider. Trabzonspor’un uzun yıllar aradığı uzun santrafor sorununa çözüm olabilecek gibi duruyor. 13 maça çıktı 7 gol attı ve 3 asist yaptı. 

O. Açıl: U21’in kaptanı.. Başarılı stoper. Sağ ayağı iyi kullanıyor savunmacı olmasına rağmen top tekniği ve süratı var. 18 yaşında ve 1.86 boyundaki Oğuzhan Açıl 15 maça çıktı.

Burak Temir: Çok yönlü forvet. Gelecek vaat ettiği için kadroya alındı. Antrenmanlarda göze girerse takımda kalabilir. 18 yaşında ve 1,85 boyundaki Burak bu sezon katıldığı 1461 Trabzon’da 21 maça çıkıp 3 gol atma başarısı gösterdi.