61SAAT SPOR SERVİSİ- Samet Emirzeoğlu
 
Trabzonspor, sezonun ilk yarısında istediği sonuçları alamasa da devre arasında yaptığı transferlerle ivme kazanarak üst sıralara doğru yükseldi.
 
Bordo-Mavililer, bu süreç içerisinde Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından bazı oyuncularını sezon başında, bazılarını ise devre arasında kiralık olarak gönderdi.
 
Hangi kiralık oyuncu geri gelsin? TIKLA-OY VER
 
Bu oyuncular, sezon sonunda Trabzonspor’un kampına katılacak ve Teknik Patron Yanal’ın, olumlu veya olumsuz kararının ardından kalacağı veya gideceği netleşecek.
 
MUHAMMET 6 MAÇTA 1 GOL ATTI
Bordo-Mavililer, sezonun ilk yarısında istediği performansı elde edemediği Muhammet Demir’i Gaziantepspor’a yarım sezon için kiralık olarak gönderdi. 25 yaşındaki oyuncu ligin ikinci yarısında 6 maçta 1 golle oynadı.
 
SEFA 22 MAÇ 2 GOLLE OYNADI
Ligin başında Gaziantepspor’a, ardından da devre arasında Alanyaspor’a kiralanan Sefa Yılmaz, yine sezon sonunda takıma katılacak isimlerden. 27 yaşındaki oyuncu Gaziantep’te 13 maçta 1 gol, Alanyaspor’da ise 9 maçta 1 gollük performansla oynadı.
 
MUSA 16 MAÇA 1 GOL SIĞDIRDI
Sezon başında Trabzonspor’un Gaziantepspor’a kiraladığı Musa Nizam da takımında bu sezon ligde 16 karşılaşmaya çıktı. 26 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi.
 
BATUHAN 26 MAÇTA 5 GOL BULDU
Trabzonspor’un kiralık olarak gönderdiği isimlerin arasında istatistiği en iyi olan isim Batuhan Artarslan. 22 yaşındaki oyuncu Şanlıurfaspor formasıyla bu sezon 26 maçta 5 kez rakip takım filelerini sarstı.
 
RAMAZAN 22 MAÇA ÇIKTI
Sezon başında Bordo-Mavili takım, Ramazan Övüç’ü Eskişehirspor’a kiraladı. 22 yaşındaki genç oyuncu takımıyla bu sezon ligde 22 müsabakada forma giyse de gol bulamadı.
 
AYKUT 9 MAÇTA FORMA GİYDİ
Yine Trabzonspor’un sezon başında kiralık gönderdiği isimler arasında yer alan Aykut Demir, Osmanlıspor’a gitmişti. 28 yaşındaki oyuncu takımıyla ligde 9 karşılaşmada oynadı.
 
RAMİL 9 MAÇTA 3 GOLÜN SAHİBİ OLDU
Bordo-Mavili takımın geleceğe yatırım amaçlı aldığı ve forma giyemediği için devre arasında Slovakya’nın Zilina takımına kiralık olarak gönderilen 21 yaşındaki Ramil Sheydaev, buradaki ligde 9 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.
 
Hangi kiralık oyuncu geri gelsin? TIKLA-OY VER