Süper Lig'in açık ara lideri Trabzonspor bugün saat 16.00'da başlayacak karşılaşmada Adana Demirspor'u konuk edecek. Bordo-mavililerde hedef Güney temsilcisini de evlerine puansız göndererek galibiyet serisini sürdürmek. Karadeniz devinde bu karşılaşma öncesinde moraller yerinde.

Teknik direktör Abdullah Avcı da öğrencileriyle tek tek konuşarak onların motivasyonlarını hep yukarıda tutmaya çalıştı. Oyuncularına sadece maçları kazandıklarını henüz hiçbir kupayı kaldırmadıklarını hatırlattı.

KAPTANINIZ KONUŞUYOR

Trabzonspor'da Adana Demirspor mücadelesi öncesi en çok endişe edilen durum rehavet. Bu durumun oluşmaması için Abdullah Avcı haricinde takım kaptanları Uğurcan Çakır, Anthony Nwakaeme, Abdülkadir Ömür ile büyük tecrübe Marek Hamsik de konuşmalar yapıyor.

Bir amaç etrafında birleştiklerini belirten kaptanlar herkesten aynı ciddiyetle sahada olmalarını istedi. Bordo-mavili oyuncular taraftarlara da bir kez daha "Stadı doldurun" çağrısı yaptılar.REKORLARIN GÜNÜ

Trabzonspor ve Avcı bugün birçok rekor kırabilir. KaradeniZ Fırtınası yenilmezse serisini 27 maça taşıyacak ve 1995- 96 sezonundaki 26 karşılaşmalık rekorunu kıracak. Bordo-mavililer kazanırsa Abdullah Avcı teknik direktörlük kariyerinde ilk defa 8 maçlık bir galbiyet serisi yakalayacak.

Abdullah Avcı aynı anda tıpkı takımı gibi yenilmezlik serisini 27 karşılaşmaya çıkararak bireysel rekorunu da kıracak. Trabzonspor kazanırsa 39 puana ulaşacak. 15. haftalar itibarıyla 1995- 96 sezonundaki 38 puanlık rekorunu tarihe gömecek.

TRABZONSPOR - ADANA DEMİRSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

TRABZONSPOR: UĞURCAN, DORUKHAN, EDGAR, HUGO, PERES, BERAT, HAMSİK, BAKASETAS, A.ÖMÜR, NWAKAEME, CORNELİUS

ADANA DEMİRSPOR: MURİÇ, SVENSSON, SAMET, DELİ, RASSOUL, SİNAN, STAMBOULİ, AKİNTOLA, YUNUS, VARGAS, ASSOMBALONGA