61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor Ziraat Türkiye kupasında yine Çorum Belediye ile karşılaşacak Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi gerçekleştirildi. Trabzonspor'un rakibi, Çorum Belediyespor oldu. 24-25-26 Ekim tarihlerindeki maç deplasmanda oynanacak.

Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Müsabakaların normal süresinin berabere bitmesi halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde de eşitliğin bozulmaması halinde tur atlayan takımlar seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek. Müsabakalarını kazanan 27 takım 5. Eleme Turu müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Trabzonspor hatırlanacağı üzere geçen sene de Çorum Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada da deplasmanda oynanırken bordo-mavililer maçı 2-1 kazanarak tur atlamıştı... Maç, yine aynı 26 Ekim tarihinde oynanmıştı... 

TRABZONSPOR ECEL TERLERİ DÖKMÜŞTÜ...
3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çorum Belediyesipor geçen sene Trabzonspor'a Ziraat Türkiye Kupasında zor anlar yaşatmıştı. 23 dakikada Selim Uzun’un golüyle öne geçen Çorum Belediyespor, turu atlamaya çok yakınken sonradan oyuna giren N’Doye’nin  84. Dakikada ki golüyle umutları bitme aşamasına geldi. 90 dakikası 1-1 berabere biten karşılaşma uzatmalara giderken Okay Yokuşlu’nun 109. Dakikada ki golüyle Trabzonspor turu atlamıştı...

11 İSİMDEN 9'U ŞUANDA FARKLI TAKIMDA...
Ancak o maçta sahaya çıkan 11 isimden,  9 isim şuan da Trabzonspor kadrosunda bulunmuyor. O maçta oynayan Serge Akakpo, Mustafa Yumlu, Güray Vural, Yusuf Erkdoğan, Hyun Jun Suk ve Muhammet Demir ile yollar ayrılırken Aytaç Kara, Ramil Sheydaev ve Luis İbanez ise farklı takımlara kiralık verildi.
O maçtan sadece Esteban ve Okay Yokuşlu bordo-mavililerin kadrosunda yer alıyor.