Trabzonspor dün de 3 idmanla günü tamamladı. Kampın en dikkat çekici kısmı ise yabancı futbolcuların bolluğu. Öyle ki geçen sezon Slovakya Kampı'nda sadece 3 yabancı futbolcu (Akakpo, Esteban, Ramil) vardı. Bu yıl ise rakam 12'ye çıktı. Esteban, Medjani, Mas, Pereira, Durica, Castillo, Bero, Onazi, N'Doye, Rodallega, Bongonda ve Kucka'nın kampta olması Ersun Yanal'ı da memnun ediyor. Deneyimli teknik adam böylece yeni sezon taktiklerini tüm takıma aynı anda anlatma ve çalıştırma fırsatı buluyor. Ayrıca takımın birbirine hem saha dışı hem saha içinde alışma süresi kısalıyor.

SADECE 7 TARAFTAR
Karadeniz ekibinin geçtiğimiz sezonlarda yaptığı yurt dışı kamplarına gurbetçi taraftarlar adeta akın ederdi. Ancak bu yıl şaşırtıcı şekilde tam tersi bir görüntü var. 'un devam eden Macaristan Kampı'na dünkü antrenmanlar dahil sadece 7 taraftar geldi.

EKSİK ÇALIŞTILAR
Bordo-mavililerin yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'da sürdürüyor. Futbolcular, dünü üç antrenmanla geçirdi. Ameliyat olan Dame N'Doye'un haricinde kaleci Esteban ve Okay Yokuşlu da takımla çalışmadı. Sabah aerobik koşu, öğlen ve akşam ise taktik idmanı gerçekleşti..