Kulüpler Birliği Vakfının toplantısından ve Trabzonspor maçından bahseden Başkan Öztürk, "Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı çok pozitif geçiyor. Hedeflenen maddi değer yüksek bir değer. Avrupa'da alınan sonuçlar zaten buna işaret bunun üzerine çıkabilir. Toplantıda yayın ihalesinin tam detayına girilmedi. Genel olarak Anadolu takımlarına ilgi artarsa ligimizin kalitesi artar. Başakşehir'in başarısı örnek bir başarı. 

Açık konuşmak gerekirse Trabzonspor'un hakemler tarafından mağdur olması bizim maç için bizi endişelendiriyor. Bizimde birçok maçta canımız yandı. Bazı kararlar skorları etkiledi. Türkiye'nin futbol düzeni farklı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta açıklamalar yaptı. Başka maçlarda olan şeyler bizi etkilememeli. Özel dikkat lazım. Genel düzen bu olmamalı, şikayet edince bazı şeyler değişmemeli. Trabzonspor mağdur olmuş olabilir" dedi.

"Kocaelispor'un ayakta kalması lazım"

Kocaelispor için gerçekleştirecekleri yardım kampanyasından bahseden Öztürk, "Kardeş kulüp olmasından dolayı Kocaelispor için yardım girişimimiz oldu. Geri dönüş bekliyoruz. Kocaelispor genel anlamda Türkiye'nin köklü kulüplerinden bu kulüplerimizin ayakta kalması lazım. Birlikte destek olmamız lazım. Bizimde düşüncemiz bu yönde" ifadelerini kullandı.