61SAAT SPOR SERVİSİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi’nde 5’incisi düzenlenen Trabzon İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nda Trabzonspor’dan Ramil, Bero, Uğurcan Çakır ve Abdulkadir Ömür taraftarlara imza dağıttı.

4 FUTBOLCU TARAFTARLA BULUŞTU

Fuarda kurulan TS Club standında Trabzonspor’un yeni sezon formalarına sahip taraftarlara imza atan ve selfi çektiren futbolculara ilginin yoğun olduğu görüldü.
Ağırlıklı olarak öğrencilerin geldiği imza töreninde ise futbolcular tüm taraftarlarla ilgilenmesi dikkat çekti.

TARAFTARDAN ABDULKADİR’E DESTEK

Formaları imzalayan Trabzonspor’un yerli Messi’si lakaplı oyuncusu Abdulakdir Ömür’e taraftarlar ilgi gösterirken daha çok forma şansı bulması konusunda ısrarcı olmaları dikkat çekti.

ÖMÜR, ‘TARAFTARLARI COŞTURMAK İSTİYORUM’

Ömür ise taraftarlara, ‘Herşeyin zamanı var. Ben formamızı giymeye her zaman hazırım. Kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Allah nasip ederse teknik direktörümüz Ersun Yanal’ın kararıyla önümüzdeki maçlarda forma giymek istiyorum. Bordo mavi forma altında siz değerli taraftarları coşturmak istiyorum’ ifadelerini kullandı.

RAMİL, ‘BİRLİKTE SEVİNECEĞİZ’
Trabzonspor’un Azeri futbolcusu Ramil’e ise taraftarlardan biri ‘Biz sana güveniyoruz. Tüm iş sizde’ sözü üzerine ‘Bizde sizi seviyoruz. Sizin mutluluğunuzu istiyoruz. Takım çok iyi olacak. Birlikte sevineceğiz’ cevabını verdi.