61SAAT SPOR SERVİSİ

Süper Lig'de haftayı Göztepe mağlubiyeti ile kapatan Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 4. hafta maçında Rus ekibi Krasnodar ile bu kez daplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçında rakibine 2-0 yenilen ve henüz grupta galibiyeti bulunmayan Trabzonspor hem rövanşı almak hem de gruptaki ilk galibiyetine ulaşmak istiyor.

Sakatlıklarla boğuşan Bordo Mavililerde sakatlıkları bulunan Sosa, Abdulkadir Parmak, Onazi, Abdulkadir Ömür, Sturridge, Ekuban ve Mikel'in yanı sıra Pereira'da kadrodaya dahil edilmedi.

MUHTEMEL 11

Savunma hattı ve orta alanda mecburi rotasyona gidecek olan teknik direktör Ünal Karaman'ın karşılaşmaya şu 11'l çıkması bekleniyor.

Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Campi, Novak, Doğan, Kamil Ahmet, Yusuf Sarı, Ahmet Cambaz, Nwkaeme (Avdijaj) – Sörloth 11'iyle çıkması bekleniyor. 

Trabzonspor'un kamp kadrosu şöyle oluştu; Trabzonspor'un Krasnodar maçı kamp kadrosu belli oldu

Uğurcan, Erce, Kağan Moradaoğlu, Hosseini, Hüseyin, Campi, Ivanildo, Kamil Ahmet, Serkan Asan, Novak, Abdurrahim Dursun, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Kerem Baykuş, Avdijaj, Yusuf, Nwakaeme, Sörloth, Fıratcan Üzüm, Muhammet