61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor Kulübü, önceki gün yaptığı açıklamada, Özer Hurmacı'ya 5 milyon 351 bin lira tazminat ödendiğini bildirmişti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Trabzonspor Özer’i yerden yere vurmuş "Ancak 'Trabzon'un çocuğu' diye anılan oyuncu, indirim taleplerimizi reddetmiş, taksitlendirme yönünde yaptığımız pek çok uzlaşma girişimlerimize olumsuz yanıt vermiş ve hatta tazminat bedelini TFF'deki kayıtlara 'Trabzonspor'un lisans almasına engel borç' olarak da işleterek, bu eylemiyle kulüp lisansı almamızı da engellemiştir.”  İfadelerine yer vermişt.

ÖZER UZLAŞMAK İSTEMİŞ..

Trabzonspor'dan alacaklarını bırakıp giderken en kötü muamele ve spordan men talebiyle karşılaştığını kaydeden Özer Hurmacı, "Ancak birçok yabancı futbolcu hem alacaklarını aldı hem de bu oyunculara fesih tazminatları ödendi. Hatta sözleşmesini fesheden bazı yabancı futbolcular, alacaklarına istinaden yeniden kulübe transfer edildi. 'Trabzon Çocukları' ise hedef gösterildi, günah keçisi ilan edildi. Trabzonspor Kulübü açıklamasında 'Ancak uzlaşı adına yapılan tüm girişimler Trabzon'un Çocuğu diye anılan Özer Hurmacı tarafından karşılıksız bırakılmıştır' denilmiştir. Bu tamamen gerçek dışı bir ithamdır. Yeni yönetim ile yaptığımız görüşmelerde bazı yabancı oyunculara yaptıkları şekilde dava konusu alacaklarımın tarafıma ödenmesi durumunda, süresi ve ücreti ne olursa olsun boş mukaveleye imza atacağımı belirttim fakat bu teklifime cevap verilmedi." ifadelerini kullandı.

İŞTE TRABZONSPOR’UN ÖZER’E UZLAŞMA TEKLİFİ

Özer’in bu açıklamalarının ardından Trabzonspor’un oyuncuya yaptığı teklif ortaya çıktı. Kulübün bulunduğu maddi durum itibari ile oyuncuya paranın nakit ödenmesinin mümkün olmadığını belirten Bordo Mavililer Özer’e "6 ay ara vermeden borcunu ödeyelim" teklifini yaptı. Trabzonspor’un 2018 yılının Temmuz ayında 3 milyon TL, Ağustos ayında 300.000 TL, Eylül ayında 500.000 TL, Ekim ayında 500.000 TL, Kasım ayında 500.000 TL ve son olarak Aralık ayında 500.000 TL ödemeyi teklif etti.

PARAMI NAKİT İSTERİM

Trabzonspor’un bu teklifini kabul etmeyen ve faizlerle parasını isteyen Özer Hurmacı’nın “ben paramı nakit isterim. Bu teklifi kabul etmiyorum. İş yerim çok para aktarımı yaptım ve faiz ödedim” dediği öne sürüldü. 

İŞTE ÖZER'İN REDDETİĞİ O TEKLİF