Trabzonspor'un UEFA'da ki rakipleri bu hafta dikkat çeken sonuçlar aldı.  Serie A'nın 10. haftasında Milan'a konuk olan Lazio, zorlu deplasmandan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçın 54. dakikasında Milan, Kaka'nın golüyle öne geçti. Ancak pes etmeyen Lazio aradığı beraberlik sayısını 72. dakikada Ciani ile buldu ve Milano'dan 1 puanla ayrıldı. Bu sonuçla 15 puana yükselen Lazio 7. sıradaki yerinin korurken, 12 puana yükselen Milan haftayı 10. sırada kapattı. Lazio, UEFA Avrupa Ligi J Grubunda 12 Aralık'ta oynanacak olan son maçta Trabzonspor'u konuk edecek.

Ancak Lazio taraftarlarına kötü haber ise kulüp tarafından yapılan açıklamayla ortaya çıktı. Kulüpten yapılan  açıklamada,Sezon Başında Anderlecht'den Başkent ekibine transfer olan Arjantinli futbolcunun kalçasından sakatlandığı ve 3 hafta boyunca yeşil sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Biglia, Lazio'nun Avrupa Liginde Apollon Limasssol'la karşılaşacağı maça dek formasından uzak kalacak.

Trabzonspor'un bir diğer rakibi, deplasmanda yıkıldı. Polonya Ligi'nin 14. haftasında Zawisza Bydgoszcz'a konuk olan Legia Varşova, deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Gevorgyan (2) ve Luis Carlos'un gollerine engel olamayan Legia'ya Pinto'nun tek golü yetmeyince yeşil beyazlı takım deplasmandan puansız döndü. Bu sonuçla Legia 28 puanda kalsa da Polonya Ligi'nde ldierliğini sürdürdü.
Legia Varşova, UEFA Avrupa Ligi'nde 7 Kasım Perşembe akşamı Trabzonspor'u konuk edecek.