61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un yaklaşık 3 aydır transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Jose Sosa transferinde oyuncu ve kulübü ile görüşmeler sürerken oyuncu için Trabzonspor'a gönderilen bonservis bedelinin belgesi sosyal medyaya düştü.
Bir anda yayılan belgede Milan kulübünün Jose Sosa için Trabzonspor’dan tam 5.5 milyon Euro’luk bir bedel istediği görülüyor. Belgenin aylar önce Trabzonspor'a gönderilen ilk teklif olduğu kaydedilirken Bordo Mavililerin Sosa transferini henüz kapatmadığı ifade edildi.

4 MİLYON BONSERVİS


Milan kulübü ile Kucka transferi sonrası iyi ilişkiler kuran Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın bizzat ilgilendiği Sosa için yapılan pazarlıklar sonucu 4 milyon Euro seviyelerinde bir rakama Milan’ın evet dediği kaydedildi.

3 MİLYON EURO KONUŞULUYOR

Bordo Mavililerin oyuncuya teklifi ise 3 milyon Euro seviyelerinde olduğu ifade edilirken Sosa Milan kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı.

KUCKA VE OLCAY DEVREDE

Sosa için transferin son gününe kadar bekleyecek olan Bordo Mavililer oyuncu için Kucka ve Olcay’ı ikna konusunda görevlendirdi.
Olcay Şahan Trabzon’da yaşadığı her anı Sosa’ya aktarmaya devam ediyor. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.