Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan çiceği burnunda danışman Denizci, çarpıcı ifadeler kullandı. 

"Trabzonspor'un içinde bulunduğu ortamı hepimiz buluyoruz. Görev çok önemli değil her konuda ne gerekiyorsa onu yapmak isteriz. Daha önce yine iç içe vaziyetteydik. Onların çalışmalarını izliyorduk."

'Trabzonspor kesinlikle Türk oyuncularla bir iskelet kurması lazım'
"Büyük sıkıntılar içinde bir savaş veriliyor. Mali durumu herkes biliyor. Trabzonspor iflasın eşiğinde idi. Mali durumun ardından takım. Taraftar mali durumu çok iyi bilmez başarı bekler. Trabzonspor kesinlikle Türk oyuncularla bir iskelet kurması lazım. Trabzonspor uçuk işler peşinde koşmayacak."

'Trabzonspor havaya girerse...
"Geçen sezon çok kötü durumda olmasına rağmen bir iki doğru iş yapsa şampiyonluk adayı olurdu. Trabzonspor büyük bir camia. Hafifi bir heyecan gelince Trabzonspor ismi ve taraftarı ile havaya girebilir. Trabzonspor'da oynamayı hak edecek oyuncuları iyi tayin etmek lazım."

'Okay için Trabzonspor'dan IBAN yani hesap numarası istendi'
"Okay'ın sözleşme fesih bedeli var o verilirse gidiyor. Genç bir arkadaşımız yarınlara ışık tutabilir. Trabzonspor'un tutma imkanı yok. 6 milyon Euro verdiğiniz zaman oyuncu gidiyor. Trabzonspor'dan IBAN yani hesap numarası istendi."

'Bu sezon 'feda' kabul eden kalacak diğer isimler gidecek'
"Trabzonspor Okay gibi çok büyük hatalar yapa yapa buraya geldi. Trabzonspor bunları kesinlikle yapmama mecburiyetinde. Ödenmeyecek bir ortamda bazı fedakarlıklar yapmak gerekiyor. Beşiktaş 'Feda' dedi şimdi nereye gitti. Bu sezon 'feda' kabul eden kalacak diğer isimler gidecek." (Ajansspor)