61SAAT SPOR SERVİSİ - ALMANYA- ÇAĞLAYAN AKTÜRK

TRABZONSPOR´un 1 +3 yıllık sözleşme ile kadrosuna kattığı Kosova´lı forvet Donis Avdijaj yaşadığı vukuatlarla iAlman spor basınını uzun süre işgal etmişti. 15 yaşında geldiği Schalke´nin altyapısında 17 yaşında profesyonel olan ve ilk sözleşmesine 50 milyon Euro serbest kalır maddesi konulan oyuncu oynadığı futboldan çok yaşadığı sorunlar ile adını duyurdu. Bundesliga´da Schalke forması ile sadece 9 maça çıkan ve 2 gol atan oyuncu daha sonra Hollanda ve Avusturya liglerine kiralandı.

Avdijaj´ın vukuatlarından bazıları...
 
1- Araç kullanırken cep telefonu ile konuştu. Polis tarafından durdurulunca memurların maaşı ile alay ederek “ siz bin Euroya çalışmaya devam edin “ dedi.
2- Doğum yeri Osnabrück kentinde 564 beygir gücünde ki Mercedes AMG  spor arabası ile iki kez kırmızı ışıktan geçti ve bariyerlere çarptı. Sivil polis tarafından yakalandı ve ehliyetine el konuldu.
3- Schalke´de kırmızı ışık ihlali yaptı iki araca çarparak durabildi.
4- Ropörtajında gazeteciler ile alay etti. 15 milyon Euro´nuz olsa ne yapardınız sorusuna “ havuz yaptırır, parayı içine doldururdum, hergün para dolu havuzda yüzerdim, beni izlemeleri için ise havuzun etrafına atlar dizerdim” dedi.
5- Gelsenkirchen kentinde aldığı trafik cezalarından sonra 40 saat sosyal çalışma cezası aldı.
6- Disiplinsizlik suçundan 3 defa ikinci takım ile idmanlara gönderildi.

TRABZONSPOR 2 SAAT GÖRÜŞTÜ

Transfer öncesi oyuncuyla görüşen Bordo Mavililer "Burada futbolunu oynarsan kral olursun. Herkes sana saygı duyar ve seni sayar. Oynamazsan yok olur gidersin, bunun bilincinde olman gerekiyor" şeklinde telkinler yönettiği öğrenildi.

Yeni bir başlangıç yapmak için Trabzon'a geldiğini aktaran Doris Avdijaj'ın antrenmanlarda maksimum verim ile mücadele ettiği ifade edilirken boş zamanlarında ise özel antrenmanlar yaptığı gelen bilgiler arasında.